Ποια είμαι

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη αλλά ζω τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Κοζάνη. Σπούδασα αρχικά Κλασική Φιλολογία και στη συνέχεια Φιλοσοφία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ωραία, ξένοιαστα χρόνια. Στη συνέχεια, πραγματοποίησα μεταπτυχιακές σπουδές Ιστορίας της Φιλοσοφίας στον Τομέα Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, όπου το 2014 αναγορεύτηκα Διδάκτωρ Φιλοσοφίας.

Εργάζομαι στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως Σύμβουλος Φιλολόγων και παράλληλα συμμετέχω, όσο μπορώ, σε επιστημονικά συνέδρια. Μελέτες, άρθρα και παρεμβάσεις μου έχουν δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Ένα δείγμα της δουλειάς μου μπορείτε να δείτε εδώ

Παράλληλα, συντονίζω κύκλους φιλοσοφικών διαλέξεων, γιατί έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Ψέματα, δεν έχω χρόνο αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου απλά να εργάζεται και να φροντίζει την οικογένεια. Έχω εκδώσει ένα βιβλίο για τη θεωρία της δημοκρατίας στη σκέψη του John Stuart Mill και ετοιμάζω ένα άλλο για τη γυναίκα και τον δούλο στον Γαλλικό Διαφωτισμό. Αυτό είναι και το αγαπημένο μου. Μέχρι το επόμενο, αν προλάβω δηλαδή.

Είμαι παντρεμένη με τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Βρεττάκο και νιώθω τυχερή που μοιράζομαι τη ζωή μαζί του. Ο Νίκος και η Χρύσα είναι τα διαμάντια μου.